Το Σχολείο μας στο 3ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο της ΕΛΕΜΑΣΥΝ στην Πράγα

 

 

Με μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια επέστρεψε στην Ελλάδα η ομάδα των μαθητών/μαθητριών που εκπροσώπησαν το σχολείο μας στο 3ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο της ΕΛΕΜΑΣΥΝ στην Πράγα.  Η ομάδα εργασίας προετοιμαζόταν στα πλαίσια του αντίστοιχου ομίλου από την αρχή του σχολικού έτους  και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις σε ένα συνέδριο όπου συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές.

Η εργασία που παρουσιάστηκε στο συνέδριο είχε τίτλο “PSEUDOSCIENCES and
CONSPIRACY THEORIES Revelation, Critique and Societal Impacts”. 

Το powerpoint που συνόδευσε  το θεατρικό δρώμενο των παιδιών βρίσκεται εδώ:

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Παράλληλα με την συμμετοχή τους στο συνέδριο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν  αξέχαστες στιγμές στην μαγευτική Πράγα, στο Κάρλοβυ Βάρυ και στην Βιέννη.

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου για την άψογη οργάνωση, το ταξιδιωτικό πρακτορείο “Manessis Travel ” για την ασφαλή μετακίνηση και  την συνεχή  διαθεσιμότητά του καθώς και τον ξεναγό μας κ. Νίκο Αυγουστίδη για τις εξαιρετικές εμπειρίες ξενάγησης.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς Καρτσάκη Ελένη, Μπρέντα Απόστολο και Πετρή Άννα για την επιτυχή οργάνωση και καθοδήγηση των παιδιών καθώς και  για την προσοχή και την φροντίδα  που τα αγκάλιασαν σε όλη τη διάρκεια της  επίσκεψης.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά μας. Μας κάνετε υπερήφανους παιδιά….

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το συνέδριο στο https://elemasyn.gr/

Οι παρουσιάσεις των σχολείων σύντομα θα δημοσιευτούν από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου.