Επανένωση Ρητορικών Ομάδων

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την Παρασκευή 22/12/2023 υποδεχτήκαμε σχεδόν όλους τους αποφοίτους που υπήρξαν μέλη της Ρητορικής Ομάδας του σχολείου μας από το 2017 έως το 2023. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης οι μαθητές των Α και Β τάξεων που συμμετέχουν για την τρέχουσα σχολική χρονιά στον Όμιλο Ρητορικής καθώς επίσης και μαθητές της Γ τάξης του 2 ου Γυμνασίου Γλυφάδας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν την επόμενη σχολική χρονιά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι απόφοιτοι μας μίλησαν για τις εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στον Όμιλο τονίζοντας τα σημεία που πιστεύουν ότι τους έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία τους ως φοιτητές και ως ανθρώπους. Απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις των μαθητών προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες βιώσαμε έντονη συναισθηματική φόρτιση από τη θετική αύρα που απέπνεαν οι απόφοιτοι και την αγάπη και την τρυφερότητα με την οποία μιλούσαν για τα σχολικά τους χρόνια στο Λύκειό μας. Οι διοργανώτριες καθηγήτριες Ζωή Κακαβά και Αρετή Τσέλιου αισθάνθηκαν θαυμασμό για το
ήθος, την ωριμότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα των αποφοίτων μας. Ελπίζουμε ότι και οι μελλοντικοί μας απόφοιτοι θα σταθούν επάξια απέναντί τους.