Ημερίδα “Εγκέφαλος και Υπολογιστής: πιο κοντά από ποτέ”

Η ομάδα Neuroholics αποτελεί μια πρωτοβουλία των φοιτητών και των καθηγητών του Athens International Master’s Programme in Neurosciences του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που έχει σκοπό να φέρει κοντά στο ευρύ κοινό την έρευνα που πραγματοποιείται στον ακαδημαϊκό χώρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ειδικότερα στο χώρο των Νευροεπιστημών. Οι  Neuroholics  σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου πραγματοποιεί ημερίδα την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 με θέμα “Εγκέφαλος και Υπολογιστής: πιο κοντά από ποτέ” στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο (Brain Awareness Week). 
 
Η εκδήλωση είναι δωρεάν, απευθύνεται σε μαθητές λυκείου και θα περιλαμβάνει ομιλίες από επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρατήρηση προπλασμάτων και τομών σε μικροσκόπιο και διαγωνισμό επιστημονικού κολάζ. Οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους φοιτητές και τους υπεύθυνους του προγράμματος και να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές στο χώρο των Νευροεπιστημών. Ακολουθούν η  αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας.
 
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων για κρατήσεις παρακαλώ στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και αριθμός ατόμων) στο infoneuroholics@gmail.com.
 
Τόπος διεξαγωγής ημερίδας: Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφόρος Συγγρού 387, 17564 Παλαιό Φάληρο