Ευχές για τους Υποψήφιούς μας

Αγαπημένοι μας μαθητές/τριες,

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Αποτελούν ένα σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεών σας και η αισιοδοξία και η προσπάθειά σας, πρέπει να μας κάνει υπερήφανους και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμή σας και στην ικανότητά σας να πετύχετε τους στόχους σας. Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Χρειάζεται  τώρα να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας, με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές σας που ζουν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία και αγωνιούν για το μέλλον σας. Τους ευχόμαστε υγεία και θετική σκέψη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Η πολύπλευρη στήριξη που σας παρέχουν είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει καρπούς.

Αγαπητά μας παιδιά, συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα!!!